Sportprijzen Utrecht

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” bg_type=”” parallax_style=”” bg_image_new=”” layer_image=”” bg_image_repeat=”” bg_image_size=”” bg_cstm_size=”” bg_img_attach=”” parallax_sense=”” bg_image_posiiton=”” animation_direction=”” animation_repeat=”” video_url=”” video_url_2=”” u_video_url=”” video_opts=”” video_poster=”” u_start_time=”” u_stop_time=”” viewport_vdo=”” enable_controls=”” bg_override=”” disable_on_mobile_img_parallax=”” parallax_content=”” parallax_content_sense=”” fadeout_row=”” fadeout_start_effect=”” enable_overlay=”” overlay_color=”” overlay_pattern=”” overlay_pattern_opacity=”” overlay_pattern_size=”” overlay_pattern_attachment=”” multi_color_overlay=”” multi_color_overlay_opacity=”” seperator_enable=”” seperator_type=”” seperator_position=”” seperator_shape_size=”” seperator_svg_height=”” seperator_shape_background=”” seperator_shape_border=”” seperator_shape_border_color=”” seperator_shape_border_width=”” icon_type=”” icon=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_style=”” icon_color_bg=”” icon_border_style=”” icon_color_border=”” icon_border_size=”” icon_border_radius=”” icon_border_spacing=”” icon_img=”” img_width=”” ult_hide_row=”” ult_hide_row_large_screen=”” ult_hide_row_desktop=”” ult_hide_row_tablet=”” ult_hide_row_tablet_small=”” ult_hide_row_mobile=”” ult_hide_row_mobile_large=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Afgelopen woensdag 18 februari werd Domstad Devils Dames 1 gehuldigd voor hun kampioenschap in seizoen 2013-2014. Nina Morssinkhof schreef een verslag over deze feestelijke avond.
“Iedereen was vroeg van werk weggegaan, om op tijd bij restaurant Ruig te zijn, waar we heerlijk hebben gegeten. Ook de strenge, maar classy, dresscode die Rianne had opgesteld, was duidelijk aangekomen bij iedereen en we hadden ons daar allemaal aan gehouden. Zelfs Kimmie was uit Amsterdam gekomen om bij dit spektakel te zijn!
Bij de ontvangst in de jaarbeurs kregen we allemaal nog een echte “kampioenen-medaille” en daarna was er tijd voor wat fotomomentjes. We zijn ook nog met de dominators op de foto gegaan, om te laten zien dat Overvecht Noord goed vertegenwoordigd was bij deze uitreiking.
Na een drankje en een taartje zijn we de zaal ingegaan voor de uitreiking van de prijzen. We hadden een strategische plek uitgekozen, zodat we dicht bij Dafne Schippers zaten en ook een goed uitzicht hadden ;)
Het hoogtepunt van de uitreiking was toch echt de “stand-up-musician” die in 1 uur tijd een lied had geschreven over de prijsuitreiking.
Hierna was het tijd voor de borrel; er was een leuk bandje, heerlijke hapjes en champagne die nog lekkerder was. Dit moment werd ook aangegrepen om te socializen met de jongens van de waterpolo vereniging, er werden telefoonnummers uitgewisseld om een clinic te regelen.
Om 12uur was het feest afgelopen en is bijna iedereen naar huis gegaan. Twee duiveltjes hebben het nog bont gemaakt tot in de late uurtjes in de kneus.. “

[/vc_column_text][vc_single_image image=”207″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

Van links naar rechts: Anne van de Donk, Anne van Camp, Annemieke van der Linden, Kimberly Vuurboom, Francien van Ojen, Marieke Martens, Mieke den Bakker, Joëlle Zwaal, Eline Oskam, Xandra Lie, Celia Siebel, Rianne Oostwoud Wijdenes, Nina Morssinkhof, Sanne Visser, Fleurine Peletier en Harriët van Goor.
Niet op deze foto, maar wel bijgedragen aan het kampioenschap: Tess van Bommel, Coosje Hammink, Amy Hehemann, Henriëtte de Jong, Iris de Jong Posthumus, Els Manders, Iris Pennings en Anna Zijlmans.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]