Clinics

Heb jij altijd al wel eens een nieuwe sport willen uitproberen samen met vrienden? Of ben je als school, bedrijf of vereniging op zoek naar een leuke activiteit? Kom dan een lacrosseclinic bij de Domstad Devils doen!

Wij verzorgen clinics voor verschillende groepen zoals scholen, families, vriendengroepen, jaarclubs/disputen, sportteams, als vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje en nog veel meer!

Tijdens onze clinics leer je onder begeleiding van trainers van onze heren en/of damesteam op een leuke manier kennis maken met de sport. Wij kunnen samen met je een programma opstellen dat garant staat voor een leuke en sportieve dag. Speluitleg, spelsituaties en afsluitend een wedstrijdje of toernooitje; van alles is mogelijk.

Onze clinics geven wij vaak op ons eigen veld in Utrecht Overvecht, met onze eigen gear en sticks, en enthousiaste lacrossers om iedereen de fijne kneepjes van de sport bij te brengen.

Wij proberen zoveel mogelijk van de aanvragen die wij binnen krijgen te vervullen, maar wanneer dit werkelijk niet mogelijk blijkt te zijn, werken wij samen met Lacrosse Academy. Zij zullen dan in onze plaats de clinic verzorgen, met net zoveel liefde voor de sport als wij dat zouden doen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze clinic commissie.(Gelieve een mail te sturen wanneer je een clinic wilt boeken)

Email: clinics@domstaddevils.nl
Telefoonnummer: 06 57597277

logo, lacrosse, utrecht, sport, sportvereniging, domstaddevils