Commissies

Binnen onze vereniging zijn ook diverse commissies actief waarvan je onderdeel kunt worden. De hele club draait op actieve vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan de club en haar activiteiten. Er zijn verschillende soorten commissies waarin iedereen – hoe lang je ook speelt – iets kan doen. Lijkt het jou leuk om in een van deze commissies iets te doen, of heb je een aanvulling op (de inhoud van) de commissies? Mail naar onze secretaris voor meer informatie! Hieronder een overzicht van onze commissies.

Het Technisch Kader (TK):
Het Technisch Kader is de groep mensen die verantwoordelijk is voor het verzorgen van de trainingen van alle teams. Er is een groep die de trainingen verzorgt voor de mannen, vrouwen en jeugd. De inrichting en organisatie van de trainingen kan daarom verschillen tussen de verschillende teams.

In samenwerking met het bestuur zorgt het TK voor de juiste materialen voor trainingen en wedstrijden, de teams indelen, doelen stellen voor de teams, een trainingsplan opstellen om deze doelen te behalen en de trainingen verzorgen. Een van de belangrijkste momenten van het jaar is de selectietraining in het begin van het jaar en natuurlijk het finaleweekend aan het einde van het jaar!

De Promotiecommissie
Wil jij graag je favoriete sport laten groeien? Heb jij ideeën over hoe we dit zouden kunnen doen? Misschien heb je zelf de UIT of de LIP gedaan en denk je: dat kan beter! In de promo zijn we altijd op zoek naar enthousiaste leden die mee willen denken over manier om lacrosse nog beter onder de aandacht te brengen. Onder de promotiecommissie valt niet alleen de LIP, ook de open dag, social media en de website vallen hieronder.

De Barcommissie
Wij trainen hard, maar na de training is het natuurlijk tijd voor een biertje, chocolademelk of ice-tea. Dit alles maakt onze barcommissie mogelijk. De barco bestaat uit een groot aantal mensen waardoor je maar af en toe een dienst hoeft te draaien. Daarnaast is deze commissie verantwoordelijk voor de versiering van de kantine en worden er thema-avonden georganiseerd.

De Sponsorcommissie
Bij de sponsor commissie zijn de mogelijkheden eindeloos. We zijn natuurlijk altijd op zoek naar meer sponsoren voor onze mooie sport. Ook merchandise en fundraising vallen onder deze commissie. Lacrossers met ideeën hierover zijn welkom om mee te denken over deze mogelijkheden in de sponsorcommissie.

De Jeugdcommissie
Lacrosse is voor veel mensen nog een onbekende sport. Onze ambitie is dan ook om zoveel mogelijk jeugd kennis te laten maken met lacrosse. We organiseren elke vrijdagavond een jeugdtraining. De jeugdcommissie verzorgt de trainingen voor deze jeugd en denkt na (samen met de promotiecommissie) over manieren om meer jeugd in Utrecht aan het lacrossen te krijgen.

De Social Commissie
Onze social commissie zorgt voor alle sfeeractiviteiten van de vereniging. De Social commissie probeert voor alle teams (mannen, vrouwen, jeugd) en aanhang (partners, kinderen) leuke activiteiten op te zetten.

De Kas Commissie
Hoewel niet zo’n grote commissie, wel een belangrijke. De Kas Commissie controleert de financiële boekhouding van de club. Als jij affiniteit hebt voor cijfertjes maar je wil geen penningmeester zijn? Dan is deze commissie voor jou!

Heb je vragen over de commissies? Je kunt voor meer informatie contact opnemen met onze secretaris.