2021 Lustrumjaar: Domstad Devils 15 jaar!

De domstad devils zijn opgericht op 22 maart 2005. Dat betekent dat afgelopen jaar het derde lustrum gevierd werd. Het thema hiervan was Trees, o.d.z. One Two Trees. Door corona waren we genoodzaakt om ons wat meer in de (digitale) natuur te begeven. De Lustrumcie heeft met behulp van heel veel duivels een prachtig lustrumboek samengesteld en die kan je hier bekijken.

Op onze verjaardag hebben we geproost in Gather Town, waar gezellig werd geborreld en spelletjes zijn gedaan. De volgende dag hebben we allemaal onze creatieve kant laten zien tijdens de schildercursus van de enige echte Bob Ross. Zie hier enkele adembenemende pareltjes!

In de zomer konden we onze adrenaline kwijt tijdens het bubbelvoetballen en archery tag. Verschillende teams namen het tegen elkaar op en streden om de titel. Uiteraard moest hier achteraf (en tijdens) op gedronken worden!

Het jaar hebben we helemaal goed afgesloten met een heerlijke BBQ met heerlijke stukken vlees en vis en ook voor de vegetariër was er genoeg te kiezen. En we hadden er ook nog een (voor Nederlandse begrippen) heerlijk weertje bij! 

Winnend team bubbelvoetbal en archery tag