Kom naar een spannende thuiswedstrijd op 29 oktober!

Zondag 29 oktober is het zover! De Derby van Mannen Lacrosse Nederland! De strijd tussen 030 en 020! Utrecht 1 tegen Amsterdam 1!
Deze wedstrijd is voor beide teams heel belangrijk omdat ze allebei tot nu toe ongeslagen zijn gebleven dit seizoen. Hoewel in het verleden Amsterdam deze wedstrijd bijna altijd heeft gewonnen is Utrecht dit jaar sterker dan ooit tevoren… De uitslag van deze wedstrijd zal de toon zetten voor het hele verdere verloop van het seizoen!
Daarom kunnen de Devils mannen jouw steun nu goed gebruiken om ze te komen aanmoedigen! Het is voor de Devils een thuiswedstrijd in Amersfoort en de wedstrijd vindt plaats om 15:00. Komt allen! Immers geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Naast lekkere hapjes (gesponsord door de club) en drankjes (kan je halen in het clubhuis van de Amersfoort Alligators) is er voor de fanatieke supporters ook een spandoekenwedstrijd waarbij degene met het mooiste spandoek een mooie prijs wint! Dus kom allemaal zodat we er samen een geweldige dag van maken vol gezelligheid terwijl we een fantastische wedstrijd aanschouwen.
Tot zondag 29 oktober om 15:00!
Hou voor meer informatie over de deze dag én de spandoekenwedstrijd onze Facebook in de gaten!