Lacrosse spelen in tijden van Corona

Dat sporten tijdens Corona een lange tijd niet mocht hebben ook wij natuurlijk gemerkt. Het heeft een paar ingrijpende veranderingen teweeg gebracht, waaronder een stilgelegde competitie en zelfs meerdere weken geen training!

Sinds 15 mei spelen we weer buiten, met aangepaste maatregelen. In het begin was dat even wennen, want hoe pak je dat nou aan en lijkt het nog wel op lacrosse? Kijk zelf maar!

Ondertussen hebben wij onze draai gevonden en trainen we er weer lekker op los! Met aanmeldformulieren hebben we altijd bijgehouden wie wel (of toch niet) komt trainen en zo altijd de max van een veilig aantal spelers op het veld gewaarborgd. Het resultaat: leuke trainingen en veel opkomst!

Alle leden, bedankt voor jullie flexibiliteit tijdens deze tijden en trainers/TK ontzettend bedankt voor jullie inzet om elke week weer een top training neer te zetten die ondanks alle aanpassingen toch leuk en uitdagend was voor alle spelers!

Deze week spelen we alweer onze laatste (reguliere) trainingen van het jaar, maar we kijken naar mogelijkheden om op de vrijdag nog langer door te trainen de komende tijd. Iedereen bedankt en graag tot ziens op de laatste trainingen en volgend seizoen!

Ook mee trainen en nog geen lid? Meld je hier alvast aan voor onze proef trainingen! 🥍