Open (studenten) toernooi!

Op 14 April organizeren wij voor alle vriendengroepen, huisgenoten, sport-teams en/of studievrienden een toernooi! Het beste nieuws? Er is geen ervaring voor nodig! De regels worden voor de aanvang van de wedstrijden uitgeled, waardoor je op een laagdrempelige manier kennis kan maken met deze sport waar je misschien wel nooit van hebt gehoord!

Gedurende de dag is er mogelijkheid om een clinic te volgen van spelers van het nationale team, lekker te lunchen of een biertje te doen in onze kantine, of naar de andere wedstrijden te kijken! Misschien wordt jouw team zelfs wel de winnaar van het toernooi en staat je een leuke prijs te wachten!

Na het harde sporten kunnen jij en je teamgenoten aansluiten bij de BBQ (waarvoor je je apart kan opgeven) en gezellig naborrelen! Zijn jullie er ook bij? Opgeven kan als team (minimaal 6, maximaal 12 personen) of als individu (wij regelen een team).

Opgeven kan via deze link!

p.s. Wil jij langer dan 1 dag lacrosse uitproberen? Doe dan mee met onze Lente- LIP (Lacrosse Introductie Periode), meer informatie vind je hier.